Cégalapítás Magyar-országon

9% társasági adó
Adószám azonnal
EU-s tartózkodási engedély

Teljeskörű szolgáltatáscsomagok

Magyarország vezető üzleti és bevándorlási szolgáltatója

Bő 15 éves tapasztalat

2500 elégedett ügyfél

Erős 10 beszélt nyelv

Ismerkedjen meg csapatunk többi tagjával itt

Miért érdemes Magyarországra jönni?

Céget alapítana az EU-ban?

Válassza Magyarországot! A cégalapítás amellett, hogy születési helytől függetlenül bárki számára lehetséges, csupán 4-5 munkanapot vesz igénybe, miközben a helyi társasági adó csak 9%, vagyis Európában a legalacsonyabb. Magyarország azért is egyedülálló, mert a vállalkozás a regisztrációt követően azonnal EU-s adószámot kap. A vállalatot meghatalmazás útján is meg lehet alapítani, így a céges bankszámla megnyitása után külföldről is lehet irányítani. A magyar cégalapítás költséghatékony, gyors és kényelmes, így Magyarország ideális helyszín üzlete európai bázisa számára.

Cégalapítás Magyarországon

Minden, amit tudnia kell, mielőtt céget alapítana Magyarországon.

Áraink

Szolgáltatásaink csomagokban érhetőek el, melyek minden szükséges összetevőt tartalmaznak, extra költségek nélkül. Válassza az igényeinek leginkább megfelelőt!

Gyakran ismételt kérdések

Nézze át, miket kérdeztek mások, vagy tegye fel saját kérdéseit!

Rólunk

A 2005-ben alapított HELPERS Magyarországon vezető szerepet játszik az üzleti és bevándorlási szolgáltatások területén. Erős 25 fős helyi csapatunk élén maguk a tulajdonosok állnak, és pont olyan ügyfelek támogatására szakosodtunk, amilyen Ön is! Folyamatainkat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy mindent megtaláljon egy helyen, amire csak szüksége lehet.

Bízza vállalkozását a szakértőkre!