könnyű, gyors, megbízható

cégalapítás

Magyarországon

Miért érdemes Magyarországra jönni?

Szeretné kiterjeszteni üzleti tevékenységét az Európai Unió területére? Akkor alapítson céget Magyarországon! A cégalapítás amellett, hogy születési helytől függetlenül bárki számára lehetséges, csupán 4-5 munkanapot vesz igénybe, miközben a helyi társasági adó csak 9%, vagyis Európában a legalacsonyabb. Ráadásul alapításkor rögtön, minden további nélkül kaphat EU-s adószámot, ami az Unión belüli kereskedéshez szükséges. A vállalatot meghatalmazás útján is meg lehet alapítani, így aztán elegendő egyetlen alkalommal Magyarországra utazni, a vállalati bankszámla megnyitásához. Ha ez megvan, onnantól akár külföldről is intézheti a cég ügyeit.

A jelenlegi, COVID-19 járvánnyal kapcsolatos veszélyhelyzet miatt jelenleg a Magyarországra való beutazás korlátozott, miközben a cégvezetőnek legalább egyszer ide kell jönnie bankszámlát nyitni az új vállalkozás számára.

Amíg azonban a határzár feloldására várunk, most is megteheti a szükséges előkészületeket, hogy minden készen álljon, mire ismét beindul a közlekedés. Kérdése van? Írjon nekünk még ma!

office, business, colleagues
Cégalapítás Magyarországon

Minden, amit tudnia kell, mielőtt céget alapítana Magyarországon.

business, deal, agreement
Áraink

Válasszon szolgáltatáscsomagjaink közül az alapján, mennyi segítségre van szüksége!

Gyakran ismételt kérdések

Nézze át, miket kérdeztek mások, vagy tegye fel saját kérdéseit!

Rólunk

Bő tizenöt éves tapasztalattal rendelkező csapatunk szívesen segít a magyarországi vállalkozásindítás első lépéseinél. Nálunk egy helyen talál meg minden szükséges szolgáltatást, így míg mi gondoskodunk az adminisztratív feladatokról, Ön a vállalkozás fejlesztésére fókuszálhat.